fbpx

Blog

Pemilihan Fabrik Untuk Baju Sukan Sekolah

baju sukan sekolah

Bila fikir pasal sekolah mesti ingat baju sukan kan? Jadi mana nak dapat baju sukan sekolah dengan harga yang berpatutan dan selesa apabila di pakai.

Ahaaa… mari dapatkan baju sukan sekolah di Mafeya Apparel kerana kami akan menyediakan perkhidmatan yang terbaik dan keselesaan buat pelajar s. Kain apa yang sesuai untuk dijadikan baju sukan iaitu kain cotton. Jadi apa kelebihan yang ada pada kain cotton ini? Mengapa material cotton ni sesuai untuk dijadikan baju sukan ?

Kain cotton adalah jenis fabrik yang tahan lama, sejuk dan selesa apabila dipakai serta mempunyai tekstur yang lembut. Oleh sebab itu, kain cotton menjadi pilihan untuk pelajar sekolah untuk melakukan aktiviti sukan yang berpeluh dan berada dibawah cahaya matahari.

Jangan risau, di Mafeya Apparel, ada menyediakan perkhidmatan untuk membuat pelbagai design seperti logo sekolah, nama sekolah serta gambar yang sesuai dengan permintaan pelanggan. Selain itu, baju yang dihasilkan di Mafeya Apparel melalui dua proses, sama ada menggunakan proses Heat Press ataupun proses Silk Screen Printing.

baju sukan sekolah

Seterusnya, ada dua jenis penghasilan baju iaitu ready-made dan custom made. Baju ready-made adalah baju yang telah siap sepenuhnya, jika ada tambahan pada baju seperti logo, nama yang tertentu atau corak-corak yang ingin ditambah oleh pelanggan itu sendiri. Bukan itu sahaja, perkhidmatan untuk custom made baju sukan sekolah juga ada.

Seperti yang kita semua tahu, material cotton mempunyai jenis yang berbeza ada yang nipis ada juga yang tebal. Oleh itu, kami memudahkan anda untuk custom baju sukan mengikut keselesaan anda. Begitu juga dengan warna serta ukuran saiz pada baju.

Jika anda berminat untuk membuat tempahan baju sukan sekolah, anda boleh hubungi kami di talian 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan atau boleh datang ke showroom kami di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM ( Mafeya Apparel)

Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP
HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

baju sukan sekolah

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp