fbpx

Blog

Jersey Microfiber Eyelet Menjadi Pilihan Atlet

Perkongsian kali ini sangatlah menarik, kami ingin cerita tentang jersey microfiber eyelet.

Jersey microfiber eyelet yang sering diguna pakai oleh para atlet seperti atlet olahraga dan bagi mereka yang suka beriadah kerana jersey microfiber eyelet ini mempunyai sifat yang mudah menyerap peluh dan ia juga, bersifat mudah kering.

jersey microfiber eyelet

Dengan material yang selesa dan ringan, memberi impak yang sangat baik kepada semua pemakai jersey jenis microfiber ini.

Bukan itu sahaja, kelebihan yang ada pada jersey microfiber eyelet adalah lebih kuat dan tahan lama berbanding fabrik cotton. Oleh sebab itu, jersey microfiber eyelet ini bukan sahaja terkenal di kalangan para atlet, tetapi juga digemari oleh seisi keluarga yang buat custom jersey untuk hari keluarga mereka.

jersey microfiber eyelet

Belum cukup dengan itu, kelebihan jersey mikrofiber eyelet ini juga mudah dicuci dan tidak melunturkan warna dari jersi anda. Dengan itu, anda tidak perlu risau dengan custom jersey sublimation anda akan kelihatan lusuh.

Selain itu, jersey microfiber eyelet lebih sesuai untuk pakaian jenis Collar T-shirt, Roundneck T-shirt dan juga Singlet. Tambahan pula, fabric jenis microfiber ini tidak mudah mengerut dan tidak mudah mengecil. Untuk anda survey lebih lagi tentang harga, katalog design dan jenis t shirt, boleh layari https://www.teamcetak.com/promosi/promosi-jersey-sublimation/

Menarik kan perkongsian kali ini? Kami akan kongsi lebih banyak tips-tips dan info yang bermanfaat untuk anda semua. Kami di Mafeya Apparel SDN. BHD. berpengalaman lebih 10Tahun dalam bidang percetakan pakaian & cenderahati. Sekiranya anda berminat atau bercadang untuk membuat tempahan baju, jersey pasukan, dan cenderahati, kami sedia memberikan servis terbaik serta khidmat nasihat Percuma berkenaan produk2 yang kami tawarkan. Harga yang kami tawarkan adalah sangat berpatutan dan semestinya terus dari kilang.

Jadi sebagai pelanggan jangan malu bertanya sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan atau perlukan rundingan harga mengikut bajet anda. Boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan.

 

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
TEAM CETAK 
(Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

jersey microfiber eyelet

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp