fbpx

Blog

Idea Menarik Untuk Cenderamata Korporat

Siapa kat sini tak tahu apa nak bagi sebagai cenderamata korporat atau hadiah penghargaan pada pekerja dan staff di pejabat? Kami yakin anda pasti tertanya-tanya apakah idea cenderamata korporat yang sesuai dan menarik.

Antara cenderamata korporat yang  kami cadangkan adalah:

 

  • Thumb Drive/Pen Drive

 

Apa pendapat anda, idea cenderamata korporat yang pertama ni? Di pejabat, thumb drive ni sangat berguna untuk pekerja dan staff masukkan file-file kerja yang penting supaya selamat dan tak hilang.

 

 

  • Bekas makanan

 

Yang ini pasti para wanita suka kalau dapat. Di pejabat dah terbiasa dengan kesibukan kerja sehingga tak sempat nak bersarapan dan makan tengah hari.

Jadi, boleh mereka bawa bekal makanan untuk dijamu semasa rehat. Mungkin ini juga hadiah penghargaan yang bagus untuk staf di pejabat anda?

 

 

  • Mug Stainless Steel

 

Siapa disini yang tak boleh kalau sehari tak minum kopi? Mesti perlu ada kopi atas meja kerja tapi dah lambat ke pejabat.

Kalau ada mug stainless steel sebagai hadiah cenderamata korporat tu seronok juga, boleh buat hot coffee latte, untuk hilangkan mengantuk dan tahan panas sampai petang. Hehehe

 

 

  • Buku Nota

 

Kalau dalam mesyuarat, buku nota penting untuk catat segala perkara yang dibincang. Lagi cantik kalau hadiah korporat ni ada nama anda dan logo syarikat. Rasa lagi semangat untuk mencatat dan buat nota.

 

 

  • Metal Pen

 

Metal pen ni memang lain daripada pen yang jual dekat kedai tu. Design yang cantik dan premium. Nampak mahal tapi harga murah. Boleh diguna sekali dengan buku nota dalam mesyuarat. Ini pun dah cukup untuk dijadikan sebagai cenderamata korporat.

 

 

Macam mana dengan beberapa idea cenderamata korporat yang kami kongsikan kali ini? Dengan harapan dapat membantu anda untuk mencari inspirasi. Kesemua idea ini, anda boleh custom design, nama, logo dan lain-lain pada cenderamata korporat tersebut untuk nampak lagi eksklusif.

Jika anda berminat dengan idea kami atau ingin lihat lebih banyak cenderemata korporat yang cantik dan menarik, anda boleh melayari laman web kami https://www.kedaigift.com/  atau datang ke showroom kami di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.

 

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

 

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp