fbpx

Blog

Custom Made Untuk Pelbagai Jenis Produk Baju

Readymade adalah baju yang disiap jahit dan sedia untuk pembelian tanpa perlu membuat tempahan kecuali ada tambahan untuk logo, nama kelab atau nama personal pada baju. Design dan saiz sudah tersedia di katalog laman web kami. Mengikut tajuk artikel yang ingin kami sampaikan kali ini, iaitu custom made.

 

Custom made adalah baju yang ditempah khas yang mengikut kehendak pelangan. Baju yang tempah khas ini lebih sesuai untuk pelanggan yang ingin memilih atau membuat design sendiri, memilih jenis fabric, memilih warna serta ada ukuran saiz sendiri. Tempahan khas, kebiasaannya mempunyai minimum order bergantung kepada jenis tempahan oleh kerana minimum order kuantiti untuk setiap produk adalah berbeza.

 

Apa yang anda boleh tempah di kedai kami? Kami disini menerima segala tempahan custom made t-shirt, custom jersey, juga custom uniform seperti korporat, jaket dan vest. Bukan itu sahaja, anda juga boleh membuat tempahan ini untuk pelbagai jenis cenderahati disini. Anda boleh membuat tempahan khas unutk cenderahati seperti lanyard, trofi, plak, keychain dan lain-lain lagi.

 

Tentang harga yang diberi untuk custom made berbeza dengan harga yang ditawarkan untuk readymade. Kosnya akan sedikit mahal kerana tempahan jenis custom ini adalah 100% design atau saiz dari pelanggan. Kami di Mafeya Apparel telah membuat pelbagai jenis baju tempahan khas dengan berkualiti dan memberi kepuasan hati pelanggan kami.

Bagi yang ingin membuat tempahan custom made, anda boleh hubungi kami di talian 017-2290224 ataupun datang ke showroom kami untuk realisasikan baju anda. Kami sedia membantu!

 

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp