fbpx

Blog

Custom Beg Yang Murah Dan Cantik

custom beg

Beg sangat penting dalam keperluan harian anda untuk meletakkan barang-barang kecil dan berharga contohnya beg dompet, kunci dan lain-lain. Selain daripada itu, beg juga penting untuk meletakkan barang-barang peribadi anda. Beg juga akan mengelakkan barang anda daripada hilang dan tercicir.

Ia adalah aksesori wajib bagi semua orang setiap kali ingin keluar bagi melengkapkan ‘outfit of the day’. Beg juga mampu menyerlahkan personaliti anda. Jadi, jika anda membuat custom  beg, bukankah ia lebih menarik dan unik? Terutama sekali bila anda menempah bersama – sama dengan rakan anda.

Jom saya kongsikan beberapa jenis beg yang menarik untuk custom beg:

  1.  Totebeg

Custom beg canvas atau lebih dikenali dengan totebag sangat popular pada masa sekarang. Saiz untuk beg canvas ini besar dan lebar sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin ke kelas. Anda boleh membawa laptop atau buku menggunakan beg ini, sesuai untuk gaya casual atau formal. Totebag ini juga sesuai untuk shopping barang-barang keperluan harian.

Anda boleh design sendiri beg mengikut cita rasa anda contohnya  meletakkan logo, nama, kata-kata semangat dan sebagainya. Kami menawarkan printing seperti heat press, silk screen printing dan sulam.

custom beg

2)Jute beg

Beg jute ini sangat sesuai untuk anda yang ingin pergi membeli belah. Seterusnya, beg ini mampu menampung berat yang banyak kerana jenis kainnya yang tebal dan kukuh. Anda juga boleh menggunakan ia untuk pelbagai benda. Sebagai contoh, membawa telekung solat untuk pergi ke masjid.

custom beg

3)Drawstring Beg

Juga, beg ini sesuai bagi anda yang ingin beg yang ringan dan kecil. Selain itu, custom beg drawstring  ini boleh dibawa apabila anda ingin pergi beriadah atau mendaki gunung kerana reka bentuk ini fleksibel. Anda boleh design beg ini dengan sulam nama atau corak yang anda suka.

custom beg

Bagaimana? Menarik bukan idea-idea ini. Anda boleh menempah custom beg ini untuk diberikan kepada orang yang tersayang juga. Tambahan pula, anda juga boleh melihat pelbagai design beg lagi di website kami. Boleh kunjungi showroom kami di Shah Alam atau boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)

TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

custom beg

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp