fbpx

Blog

Kilang Jersey Sublimation Termurah Di Shah Alam

baju sukan

Jersey sublimation adalah jersey custom made yang dihasilkan melalui kaedah sublimation printing. Design pada jersey sublimation akan mengikut citarasa dari pelanggan atau rekaan sedia ada oleh syarikat cetakan baju itu sendiri.

Kaedah printing sublimation ini mampu menghasilkan pelbagai design, warna, rekaan 3D, shadow ataupun gradient.

Selain itu, Jersey sublimation juga mendapat perhatian dikalangan masyarakat, kerana jersey sublimation sesuai dipakai bukan hanya ketika bersukan malah untuk aktiviti harian.

Pelbagai jenis collar juga sesuai untuk jersey ini. Antara yang selalu menjadi pilihan adalah, roundneck, kolar polo dan v-neck.

 

jersey sublimation

Sublimation Design

Kebanyakan jersey sublimation akan menggunakan fabrik yang berkualiti. Jersey sublimation ini selalunya menggunakan fabrik jenis polyester interlock, microfiber eyelet dan sanwdwich lycra. Fabrik yang digunakan semestinya selesa dan nyaman untuk anda.

Jangan risau jika anda tiada design sebagai rujukan, Mafeya Apparel menyediakan katalog rekaan untuk rujukan pelanggan. Jersey sublimation ini juga dihasilkan sesuai untuk semua peringkat umur, jantina dan saiz badan.

Sedia ada untuk lelaki dan perempuan dewasa sehingga kanak-kanak lelaki dan perempuan. Bagi yang sudah ada design sendiri juga boleh custom made design anda pada kami. Setiap tempahan mempunyai minima order yang telah ditetapkan.

jersey sublimation

 

Jersey sublimation ini menggunakan mesin berteknologi tinggi yang menghasilkan rekaan di atas baju kelihatan cantik dan kemas serta menjamin warna pada baju tahan dalam masa yang lebih lama.

Untuk anda yang masih mencari baju yang sesuai untuk sebarang program, baju jersey adalah jawapannya. Jika anda berminat untuk menempah atau mencari syarikat cetakan baju yang terbaik dan berbaloi, Mafeya Apparel mampu menghasilkan untuk anda dengan tawaran yang menarik terus dari kilang.

 

Untuk maklumat lanjut, boleh terus hubungi kami di talian 017-2290224 atau datang ke showroom kami yang terletak di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel

Team Cetak ( Kilang Printing T-Shirt& Embroidery )

32A Jalan Kristal J7/J

Seksyen 7 40000 Shah Alam

Selangor Darul Ehsan

 

WAKTU PEJABAT

Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)

Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)

Ahad & Cuti Umum  – TUTUP

 

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp