fbpx

Blog

Sumber dan Aplikasi Untuk Design Custom Jersey

Adakah anda sedang mencari idea untuk custom jersey anda? Perkongsian kali ini akan memudahkan anda semua untuk mencari dan buat design anda sendiri seperti designer yang professional di luar sana.

Jadi, selain Google, dimana lagi sumber untuk anda cari inspirasi untuk custom jersey dan baju anda?

  • Pinterest

Dari aplikasi Pinterest, anda akan dapat mencari sebanyak mana idea untuk custom jersey atau design baju dalam bentuk gambar (jpeg) sebagai rujukan anda.

  • Freepik

Anda juga boleh dapatkan design custom jersey dan design baju di Freepik. Paling penting, laman web ini bukan sahaja diberi dalam gambar (jpeg), tetapi juga anda boleh dapati dalam bentuk vector images, illustration dan juga photograph.

 

 

Aplikasi untuk Buat Design

Seterusnya, setelah mencari idea mestilah anda ingin teruskan dengan buat design. Antara aplikasi yang anda boleh guna adalah Ai (Adobe Illustrator). Ia sangat popular jika anda ingin buat design baju dan custom jersey anda. Ia juga mempunyai banyak fonts untuk anda letak pada design baju dan design jersey.

 

 

Selain itu, aplikasi PS (Adobe Photshop) juga anda boleh gunakan untuk buat design baju dan design jersey. Anda boleh masukkan design baju atau custom jersey anda ke dalam mockup dan mudah untuk anda edit. Anda boleh lihat bagaimana bentuk, rupa dan rekaan custom jersey dan design baju anda apabila siap!

 

Jika anda tiada masa untuk cari dan hasilkan design, anda boleh hubungi kami ataupun datang ke showroom dengan lokasi di bawah. Kami akan realisasikan design jersey dan design baju anda. Kami sedia membantu! Jika anda tiada masa untuk cari dan hasilkan design, anda boleh hubungi kami di talian 017-2290224 atau boleh layari web site kami untuk lihat katalog design yang kami buat di https://www.teamcetak.com/promosi/promosi-jersey-sublimation/

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

 

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp