fbpx

Blog

Tempah Baju Korporat Custom Made

baju korporat

 

Baju korporat adalah baju seragam yang anda pakai pada setiap hari waktu bekerja atau pada hari yang tertentu, tidak terkecuali pelajar universiti juga menggunakan seragam korporat untuk menghadiri majlis rasmi atau menjadi pakaian formal untuk organisasi kelab fakulti di universiti anda.

Tempahan baju korporat custom made selalunya ditawarkan dengan harga yang tinggi tetapi di Mafeya Apparel, ia dibuat untuk lelaki dan wanita ditawarkan dengan harga murah dengan tempahan minimum yang ditetapkan.

Custom made seragam korporat memberi pilihan kepada anda untuk memilih rekaan baju, warna pada baju tersebut, jenis fabrik mengikut citarasa dan sulaman tambahan pada baju seperti nama syarikat, nama individu atau logo syarikat dan organisasi anda.

 

baju korporat

Pelbagai kelebihan menempah baju korporat dari Mafeya SDN BHD, antaranya ialah:

 

1)Variasi warna baju yang boleh dipilih mengikut citarasa

Warna baju bukan hanya nak menonjolkan rekaan bentuk baju, ia menjadi lambang warna yang menunjukkan syarikat anda. Variasi warna yang keluarkan oleh Mafeya Apparel adalah untuk memudahkan anda semua memilih warna dan sememangnya warna yang sesuai untuk dipakai ketika anda bekerja atau juga pada waktu tertentu.

 

2) Pemilihan fabrik baju yang sesuai.

Pemilihan fabrik adalah penting untuk menghasilkan baju korporat yang memberikan keselesaan dan kekemasan kepada anda. Kami menawarkan pelbagai jenis fabrik yang semestinya sesuai untuk baju korporat. Antara fabrik yang sesuai dan selesa untuk baju uniform korporat adalah viscose high grade, polysoft, cotton dan polyester.

 

3)Design untuk lelaki, wanita dan ukuran wanita muslimah.

Seragam korporat yang dihasilkan sesuai untuk lelaki dan wanita, tetapi kami yakin anda juga ingin menempah baju ini berukuran wanita muslimah, jangan risau! Mafeya mempunyai perkhidmatan tersebut. Rekaan dan ukuran baju untuk wanita muslimah sesuai dengan trend terkini dan mencapai keselesaan pengguna.

 

baju korporat

 

Mafeya sentiasa menghasilkan produk yang berkualiti dan menawarkan tawaran yang berbaloi serta promosi terhad kepada anda. Selain seragam korporat, Mafeya juga menghasilkan readymade dan custom made pelbagai jenis pakaian dan juga cenderahati. Jika anda berminat dan ingin membuat tempahan dengan segera, jangan segan silu untuk menghubungi kami hubungi 017-2290224. atau terus datang ke showroom kami di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM
Mafeya Apparel

Team Cetak
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

 

baju korporat

Ikuti Team Cetak di Facebook dan Instagram untuk dapatkan kemaskini terkini.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Pertanyaan

Anda ada persoalan mengenai produk atau perkhidmatan kami?

Bercakap dengan kami melalui WhatsApp untuk respon yang lebih pantas. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp Kami
Daftar Ejen WhatsApp